Productie sticla - AS GLASS Sibiu -

Productie vitraje termoizolante

 Sticla pentru geamurile termopane

       Vitrajul (sandwich-ul de geam) termopan reprezinta cel mai important element al ferestrei pentru ca sticla ocupa suprafata cea mai mare care vine in contact cu exteriorul. Asadar, o lucrare cu geam float ( geam transparent simplu ) are un coeficient de transfer termic k=5,4 W/m2k, iar o lucrare la care se foloseste geam termopan cu doua foi de geam float, are coeficientul de transfer termic k=2,8 W/m2k.

       Acest coeficient se poate imbunatati prin folosirea sticlei de tip LOW-E (low-emisivity). Sticla tip LowE este un tip de sticlă ce se folosește în vitrajul termoizolant, sticlă ce se obține prin acoperirea foii de geam cu o pelicula.

      Acest tip de sticlă prezintă emisivitate redusă, adică un transfer de căldură prin suprafața vitrată mult redus. Pentru creșterea izolării termice , între foile de geam se poate introduce un gaz inert, cel mai des fiind folosit Argonul. Mobilitatea redusă a moleculelor ce compun acest gaz asigură și reducerea zgomotului transmis prin geam. - geam float + LOW-E + Argon cu un coeficient de transfer termic K=1,1 W/mpK. - geam float + LOW-E cu un coeficient de transfer termic K=1,4 W/mpK.

      Configuratia vitrajului termoizolant este de 4-16-4 in varianta standard, dar la cerere se poate executa vitraje termoizolante de dimensiuni de 26mm, 28mm, 30mm, 32mm, 34 mm. Aceste ultime dimensiuni sunt si pentru varianta de vitraj termoizolant tripan ( 3 foi de sticla ).

Tipuri de geam folosite la productia de vitraje termoizolante ptr.sistemele de PVC in functie de cerere - geam float clear;geam low-e;geam low-e solar;

          - geam reflexiv intr-o paleta variata de culori (oglindat);

          - geam colorat in masa (bronz); - geam duplex;

          - geam antiefractie; - geam ornament satinat;

          - geam ornament laminat sau sablat mecanic.

       AS-GLASS poate realiza oricare dintre vitrajele termoizolante expuse si descrise mai sus. Echipa specializata va poate acorda asistenta profesionala, in fiecare zi de la: 7:00 – 16:00 la telefon: 0269/227010 sau e-mail: asglass@rdslink.ro

Galerie