Balustrada din sticla - AS GLASS Sibiu -

Balustrade de sticla

Balustradele din sticla securizata pot fi realizate si montate in cateva moduri constructive, in functie de conditiile si dorintele beneficiarului.

Balustrada din sticla montata in balustri pe trepte sau pardoseli.

Balustrada din sticla montata in conectori pe lateralul treptelor sau paroselilor,

Balustrada din sticla incastrasta in trepte sau pardoseli.

Compozitia sticlei pentru balustrade este realizata in functie de modalitatea de montaj,feroneria si solutia de prindere aleasa, dimensiunea de gabarit, zona de amplasare si in functie de dorinta beneficiarului.

 Balustradele din sticla securizata pot fi cu sau fara mana curenta din lemn sau metal,cu sau fara grafica, din sticla transparenta, mata, clear sau bronze.

Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta actual ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exterior. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone comerciale sau rezidentiale. Balustrada din sticla, transparenta si fara rama este alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis. De asemenea, exista sisteme variate de prindere, din inox, aluminiu sau lemn, cu sau fara mana curenta, ce pot satisface orice cerinta de design si securitate. Ca aspect, sticla pe care o folosim poate fi transparenta sau sablata, colorata in masa sau vopsita.

Modele balustrade AS GLASS :