Servicii de montaj la cerere (de sticla securizata)

cms-img

     AS GLASS va pune la dispozitie materia prima (sticla ), echipa specializata si totodata se ocupa de coordonarea si proiectarea oricarui proiect care implica o compartimentare de sticla din cadrul locuintei, spatiului de birouri, halei de productie, etc. ( sau fie ca este vorba de o usa batanta sau glisanta din sticla, pardoseli, scari sau copertine.     

     Asadar, AS GLASS incearca sa se evidentieze fata de clientii sai prin solutii diverse si personalizate pentru amenajarea spatiilor interioare si exterioare ale d-voastra, pe baza experientei acumulate in peste 10 ani de activitate in acest domeniu.

    Prioritatea noastra sau a fiecarei echipe de montaj AS GLASS constituite, este sa ofere produse si servicii de calitate superioara, avand in acelasi timp un design modern pe placul clientului, tinand cont de gusturile si dorintele fiecaruia. Oferim consultanta si proiectare in domeniu pentru alegerea solutiei optime, atat in privinta accesoriilor folosite, a sticlei, dar si a design-ului produsului executat.

    Lucrarile noastre se remarca printr-o foarte buna executie si o atentie sporita acordata detaliilor. Aceste aspecte ne-au permis sa efectuamlucrari cu o complexitate din ce in ce mai mare si sa devenim o companie importanta pe piata de profil din Romania.

    Sticla securizata a aparut odata cu necesitatea de adaptare la noile cerinte in domeniul tehnicilor de constructie si a proiectelor tot mai indraznete pe care arhitectii le creeaza; Sticla securizata este de 3-10 ori mai rezistenta decat sticla normala.
    Sticla securizata este folosita la cabine de dus, fatade ventilate, panouri de sticla,compartimentari interioare din sticla, usi batante din sticla, usi glisante, atat trepte si pardoseli cat si copertine si mobilier din sticla.

Astfel AS GLASS executa si monteaza:

                   Compartimentari de sticla

                   Usi de sticla

                   Cabine de dus

                   Balustrade de sticla

                   Placari cu sticla

                   Placari cu diferite forme oglinzi

                   Pardoseli din sticla securizata

                   Sticla pentru mobilier