Compartimentari din sticla | Pereti din sticla - AS GLASS Sibiu -

COMPARTIMENTARI DIN STICLA

Separarea bucatariei de living, compartimentarea birourilor sau impartirea spatiilor comerciale in magazine, saloane auto sau accesul in zone intens populate se face cu sticla securizata  montata cu ajutorul feronerie, oferind transparenta maxima, dar si compartimentarea  sau separarea spatiilor.

Prin compartimentarile cu sticla securizata  transparenta sau partial transparenta in sistem full glass spatialitatea este maxima oferinda perpectiva cat si lumina.

Indiferent ca este vorba despre usa de la biroul, baia sau living-ul dumneavoastra, SC AS-GLASS SRL  va pune la dispozitie o echipa performanta care poate monta orice tip de sistem ( glisanta, batanta, pe sina sau mascata ) de usi din sticla. Acest montaj presupune, folosirea unui  set de accesorii  (balamale, delimitatoare, manere) in spatiul sau golul in care se doreste pozitionata usa sau usile din sticla cuprinse in proiect.

Usile din sticla se realizeaza dupa anumite masuratori foarte exacte si specifice, iar mai apoi se vor prinde balamale,braketi sau profile intre sticla si perete. Dupa aceea, sticla se va securiza, proces prin care sticla este introdusa in cadrul unor cuptoare cu temperaturi ridicate prin care rezistenta mecanica acesteia este marita de 10 ori, reducand riscul de spargere sau accident.

Galerie