Cabine de dus din sticla - AS GLASS Sibiu -

Cabine de dus din sticla securizata

Cabinele de dus se realizeaza din panouri fixe cu sau fara usa, din sticla securizata clear sau sablata la orice dimensiune. Ele pot fi cu usi batante sau glisante. Sticla securizata poate fi tratata nanotehnic pe interior (shower) contra petelor de calcar rezultat din apa, iar pe exterior poate fi personalizata prin sablare in diverse modele.

Cabinele si panourile de dus in sistem full glass sant practice si usor de intretinut din cauza lipsei de profile cu diverse nervuri unde se poate aduna mizeria,oferind transparenta maxima, si se pot realiza la orice dimensiune atat pe latime cat si pe inaltime.

   TU ai cabina TA de dus personalizata ? Sau doresti un montaj profesionist in noua locuinta ?

     Echipa As-Glass iti sta la dispozitie atat cu consultanta in proiectare, cat si cu montajul de cabine de dus din sticla securizata. Varietatea modelelor este foarte mare. In compozitia cabinei de dus pot fi folosite sticle colorate, decorative, cu grafica personalizata, sablate, sticla clear sau ultraclear.

Se poate realiza ORICE MODEL SI TIP de cabina de dus din sticla, dimensiuni tipizate sau mai putin tipizate pentru toate cerintele si pretentiile tuturor.

     Profesionalism, design curat, si spatialitate !

Galerie